Erik Warmelinks thuispagina


Inhoud

 • Traditionele bereikbaarheid
 • Electronische bereikbaarheid
 • Eriks hobby's
 • Let op: Deze pagina is nog in een experimenteel stadium. Bovendien staan er referenties naar zowel het Flat/Net als Internet in. Het is dus te verwachten dat je browser foutmeldingen geeft. Om je toch aan het echte net te laten ruiken, heb ik de homepage van het Duitse blad Radikal bij xs4all weggehaald, echt af was de pagina nog niet toen ik hem ophaalde.
  Inmiddels (22 april 2002) is die pagina verwijderd, als ik tijd heb, typ ik de aangetekende brief nog wel eens over.

  Ga naar Selwerd thuis pagina.


  Mijn pagina's werken met iedere browser WIP link

  Ik steun de Blue Ribbon Campaign

  Geen spam! Niemand vindt het leuk om reclame in zijn postbakje te vinden. Deze site vertelt je hoe je maatregelen kunt nemen tegen spam.

  [Opera software project magic!] Opera is een webbrowser, die maar iets van 1 Meg groot is. Toch zitten alle essentiële functies erin en tevens is er goed nagedacht over de volgorde waarin acties gebeuren. Eerst de tekst op het scherm zetten en dan pas de plaatjes gaan halen, of de te downloaden file ophalen en tegelijkertijd vragen waar je de file neer wilt zetten. Ik steun de port naar X11, zij het alleen financieel.

  Candle Ik kwam toevalligerwijze juist op 6 december op deze pagina. Ik ondersteun hun actie van ganzer harte, de datum maakte het me alleen maar duidelijker. Voor degenen, die de pagina nog niet bezocht hebben: op 6 december 1989 werden 14 vrouwen die studeerden aan de Ecole Polytechnique te Monteal (Canada) vermoord "omdat ze feministen waren". Mensen doden vind ik al erg genoeg, mensen doden omdat ze voor hun rechten opkomen staat me enorm tegen.

  Flatfeest 1998 Het was weer erg leuk dit jaar.

  nllgg De Nederlandse Linux gebruikers groep.

  libranet/petition Een petitie aan hardware fabrikanten om de specificaties vrij te geven.


  Traditionele bereikbaarheid

  terug naar de inhoudsopgave van deze pagina


  Electronische bereikbaarheid

  terug naar de inhoudsopgave van deze pagina


  Eriks hobby's

  terug naar de inhoudsopgave van deze pagina

  Ook dit is nog niet uitgewerkt. Ik ben eigenlijk best wel een computernerd, ik vind Linux een mooi OS, zie mijn bookmarks over Linux op 20 januari 1998 en Debian Ook in PGP en priemgetallen ben ik wel ge-interesseerd. Maar er moet in ieder geval een stukje over Go in komen te staan. Ik speelde mee in spel 3 van VGA-planets.


  Deze pagina is op 2 januari 2000 voor het laatst gewijzigd door Erik Warmelink. Toen werd de link naar de petitie op libranet toegevoegd.